En gammal nyhet

Tisdag 26 december


Så himla löjligt att vara nervös över praktiken. Så himla löjligt, jag vet! Men naturligtvis kan jag inte låta bli och därför kommer julen att spenderas djupt inne i artiklarna på kultursidorna och i alla Babels gamla kulturprogram. Get to know your enemy, heter det ju... Nu undrar ni säkert vad jag menar med det, men det kan jag inte berätta för jag vet inte själv vad jag menar med det. Nu kommer jag till poängen: i morse när jag satt där och bläddrade över min kopp te och mina två ostmackor med gurka, kom jag på varför jag slutade (eller aldrig riktigt började) att titta på nyheter och läsa tidningen.

1. En man får fem års fängelse och tio års utvisning för medhjälp till rån av en uraffär.

2. En man döms till 3 års fängelse för grova sexbrott (våldtäkt mot barn, sexuellt utnyttjande av underårig, sexuellt ofredande och barnpornografibrott) på flera flickor, bland annat en trettonåring.

3. En mamma döms till en månads fängelse och 10 000 kr i skadestånd för att ha förgripigt sig sexuellt på sin sexåriga dotter medan pappa filmade hela kalaset.

 

Summa kardemumma: Stjäl klockor och sitt i finkan i fem år, våldta några 13-åringar, förstör dem för resten av deras liv och få tre års fängelse, förgrip dig på och förnedra din dotter och sitt i EN JÄVLA MÅNAD!!!
Vad för slutsats drar vi av det här? Flicka – du är inte värd ett skit? Eller kanske: ju mindre flicka desto mindre värd?

Ja just det, jag läser inte tidningen för att jag blir allt för jävla upprörd, så va det ja.


Kommentarer
Postat av: Buddha

Arlette, du kommer ha superkul därinne i svt-huset! Men jag börjar också oroa mig lite smått faktiskt. Också löjligt, allt är i princip fixat, men ändå. Nåt måste man ju göra? :) Kram på daj.

Postat av: zZz

en man i gävle som numera kallas "k-rautamannen" får kanske livstids fängelse för att han brände ner k-rautabutiken här. fattar precis vad du syftar på..

2006-12-29 @ 16:28:16
URL: http://lolawaters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback